Spring til indhold

Bestil nemt og enkelt

Lær at læse og forstå

Du ka’ læse og forstå

Lær at læse og stave

Lær tal, plus og minus

Det mener brugerne

Det er nogle dejlige hæfter, som mine elever er meget glade for – selv de, der ikke ”køber” hvad som helst – et rigtigt friskt pust til danskundervisningen.

Sabelkattene er nogle fagligt solide danskbøger, som min datter elsker at arbejde i - også efter skoletid.

Stave-stafetten er et utrolig godt materiale. Jeg fornemmer virkelig, at eleverne får godt styr på ordklasserne, bøjningsformerne og endelserne. Når eleverne får valget mellem flere forskellige skriftlige opgaver, vælger de oftest Stave-Stafetten. De synes, det er sjovt, lærerigt og overskueligt.

Hej Jens. Stor var glæden, da Sabelkattene ankom. De ligger nu spredt ud over gulvet og der bliver arbejdet lidt her og lidt der, præcist som det var tilsigtet (fra mig). Hendes søster følte sig meget snydt, men fik lov til at kaste sig over Stavestafetten, så der bredte sig en atmosfære af aktivitet og koncentration. Dejligt at se. Tak for dine gode bøger og ja. du må gerne citere mig for ovenstående.

Vore elever er meget glade for både Sabelkatten og Stave-Stafetten, ikke mindst på grund af det inspirerende layout. Materialerne er overskuelige med nogle spændende opgaver på et plan, hvor selv de svageste elever kan blive udfordret og stadig synes, de kan finde ud af det.

Det er nogle rigtig gode bøger med masser af sjove opgaver.

Det er kort sagt min datters yndlingsskolebøger.

Børnene er vilde med Sabelkatten. De har formået at sælge det faglige til børnene på en spændende og sjov måde, og så er prisen overkommelig.

Vi har en datter der er ordblind, og hun har med vild begejstring fået øjnene op for forlagets materialer – noget helt nyt fra hendes side.